DSC_0140

 

Здравейте, приятели!

 

Казвам се Стефани Атанасова и в продължение на няколко години активно се занимавам с изучаването на природната медицина и как именно чрез билки, питателна храна, изграждайки здравословни хранителни навици, спортувайки и прекарвайки повече време сред природата, бихме могли да преборим много от съвременните заболявания и да постигнем отлично здраве, на което да се радваме дълго!

С огромно желание създадох инициативата “Живей пълноценно”, тъй като дълбоко вярвам, че стази инициатива бих могла да допринеса чрез знанията и натрупания до този момент опит на много хора, търсещи промяна в своя живот, на тези от вас, които биха имали желанието и мотивацията да положат усилия за да водят един здравословен, природосъобразен и пълноценен начин на живот.

Важно е наистина да осъзнаем, че ние самите държим ключа към мечтания от нас живот! Ние самите можем с помощта на природата, до която се докосваме, както и с помощта на истинска храна, носеща хранителна стойност в себе си, да повлияем върху своето здраве.

Нека поемем отговорността за здравето си, защото нашето здраве е в нашите ръце!